Inspirerende workshops

Vanaf September 2017 kun je een wekelijks en divers aanbod van inspirerende workshops verwachten.

Via deze site houden we je daarvan graag op de hoogte!

sep
18
wo
Lezing over ontzorgen voor en tijdens de chemo behandeling
sep 18 @ 19:30 – 22:00

Ontzorgen voor- en tijdens de chemo behandelingen!
Wat bieden we je?
Een ontzorgtraject gedurende 5 tot 6 weken door middel van voeding, coaching en bewegen.
*Wie zijn wij?
Marjon Willems van Natuur op je Bord en Joke Bergsvoort van Het Bergpad.
Samen hebben wij een programma in elkaar gezet dat gaat helpen in een heftige periode in je leven. Want kanker is ingrijpend en op het moment dat je behandeld gaat worden met chemo of bestraling, staat je leven even letterlijk stil en op zijn kop. Wij gaan jou daar bij helpen!
*Hoe?
Je krijgt van ons een compleet mild detoxprogramma dat je lichaam opschoont vóór de behandeling. Daarbij krijg je een persoonlijk voedingsplan voor, tijdens en na de behandeling.
*Wat nog meer?
Coachings-sessies; deze kunnen plaats vinden al wandelend in de natuur, in de praktijk, bij je thuis of zelfs in het ziekenhuis. Tijdens deze coachings-sessies krijg je handvatten om grip te krijgen op al je gevoelens en emoties. Daar waar jij op dat moment behoefte aan hebt.
Kortom een heel ontzorgtraject voor, tijdens en na de behandeling.
*Meer informatie?
Kom naar onze lezing op woensdag 18 september om 19.30 uur bij Flow Uden, Nieuwe Markt 3C te Uden.

 

okt
5
za
Hormoon Therapie Yoga
okt 5 @ 11:00 – 16:00

Hormonen in balans?

Voor een rustige en gelijkmatige menstruatie cyclus is je hormoonbalans van cruciaal belang. Hiermee verminder je PMS, verlaag je klachten als hevige bloedingen, buikpijn/rugpijn en overgangsklachten.
Je leert in de workshop alle oefeningen uit de serie Hormoontherapieyoga, waarmee zelf je hormonen weer in balans brengt.

okt
12
za
Reiki 1 Gaido Reiki
okt 12 @ 10:00 – 17:00

Een cursist gaf aan dat ze door Reiki meer in balans is en meer op gevoel werkt. Dat is het resultaat van een cursusdag Reiki 1 en het daarna oefenen met Reiki.
Reiki is een alternatieve geneeswijze uit Japan en ja je kunt het gebruiken om pijn te verlichten en ondersteuning te geven bij een genezingsproces. Maar Reiki is zoveel meer. Het gaat om gevoel en intuïtie. Uit je hoofd en naar je gevoel. Dat gevoel is niet weg, maar soms vergeet je dat die leidraad er is. Omdat Reiki draait om energie en niet om het nadenken, ga je weer voelen.
Tijdens de Reiki 1 cursusdag gaan we door middel van oefeningen het gevoel weer aanspreken en even het hoofd uit zetten. Niet moeten maar gewoon laten komen wat komt. Je krijgt tijdens de dag een stukje theorie zodat je achtergrondinfo krijgt. In het lesmateriaal kun je de uitgebreide versie lezen. Maar het grootste gedeelte van de dag oefen je de handposities, krijg je meditaties en oefeningen om goed te ademen, te ontspannen en te vertrouwen op je intuïtie. Een volle dag vol energie.
Wil je dit ook ervaren en leren hoe je Reiki kunt gebruiken, meld je dan aan. Ervaring is niet noodzakelijk . Iedereen kan het leren.

nov
16
za
Kundalini Reiki Opleiding [1ste Inwijding]
nov 16 @ 10:30 – 16:30

Wat gaan we doen tijdens de Kundalini Reiki opleiding?

Je eigen Kundalini Energie laten ontwaken d.m.v. 6 Inwijdingen

Bij iedereen zit de Kundalini opgerold ter hoogte van de stuit.
Als deze geleidelijk ontwaakt door de Inwijdingen dan gaat er een krachtige helende energie stromen.
Het zelf helende vermogen van jouw lichaam wordt enorm versterkt en jij kunt tevens deze energie doorgeven om anderen te ondersteunen.
Reiki is universele levensenergie.
De combinatie van de Kundalini Energie met de universele energie zorgt dat je een transformatie proces aan gaat om steeds meer in contact te komen met jouw eigen energie.
Wie ben jij…

Ik werk met een klein groepje van maximaal 5 a 6 mensen om samen echt dit proces aan te gaan en goed te kunnen doorlopen.

Je gaat echt leren voelen…
Welke energie is van jou? Welke van anderen om jou heen?
Welke belemmerende overtuigingen weerhouden jou van jouw BESTE versie?
En leer vooral VERTROUWEN!… op jezelf en de energiën die jou helpen.

Een prachtig proces voor innerlijke groei en toegang tot een krachtige energie om vooral jezelf te helen!

Voor meer info over cursussen en prijzen, www.itsall-aboutbymaud.nl