Vievster

Hallo, mijn naam is Vivi Ament en ik ben bij Flow met mijn praktijk genaamd Vievster. In deze praktijk bied ik beeldende therapie, cognitieve gedragstherapie en schematherapie.
Vievster werkt met een combinatie van beeldende therapie, cognitieve gedragstherapie.
Beeldend werken zoals schilderen, tekenen, collage enz. Je hoeft hier zeker niet goed in te zijn.
Cognitieve gedragstherapie gaat uit van gedachten die je gevoel bepalen. Door deze op te sporen kun je kiezen voor andere gedachten.
Schematherapie gaat over bepaalde overtuigingen die je door de jaren heen hebt ontwikkeld en die ervoor zorgen dat je verschillende kanten in jezelf ontwikkeld. Door te weten dat deze er zijn kun je jezelf beter begrijpen.

Je kunt bij mij terecht voor verschillende uiteenlopende klachten zoals angst, somberheid, onzekerheid, rouw of trauma. Ik ben gespecialiseerd in jonge mensen tussen de 12 en 25/30, maar volwassenen zijn ook van harte welkom. 

Vievster heeft korte wachtlijsten en er kan op korte termijn gestart worden. Daarnaast is er ook geen verwijsbrief nodig. Behandeling wordt deels vergoed door de zorgverzekering.

Het traject bij Vievster is zo lang als nodig en zo kort als mogelijk. Dit kan variëren tussen de 7-15 behandelingen. Maar als het korter kan, dan is dat alleen maar fijn.

Als je meer wilt weten kun je kijken op de site www.vievster.nl. Als je wilt weten of dit de juiste hulp voor je is, kun je contact opnemen voor een vrijblijvend en gratis gesprek. Bellen kan naar 06-51540256 of mailen naar info@vievster.nl